Lloydstraat 5

lloydstraatAdres: Schiecentrale, Lloydstraat 5

Oppervlakte: 76 tot 147m²  verspreid over verschillende verdiepingen.

Omschrijving:

De Schiecentrale is een voormalige elektriciteitsfabriek die is getransformeerd tot een creatieve smeltkroes, een ultra-modern complex waar alle creatieve disciplines samenstromen. Waar ooit de elektriciteit werd opgewekt om Rotterdam in beweging te houden, worden nu films geproduceerd, televisieprogramma’s opgenomen, clips bedacht, websites en games gebouwd, radioprogramma’s uitgezonden, muziek gecomponeerd, geluidstechnici opgeleid, reclamecampagnes ontwikkeld door vele honderden specialisten. Iedereen op deze AV-, film- en ICT-campus denkt en doet in beeld en geluid. Bedrijven en kunstenaars werken naast en met elkaar. Heb je een bedrijf – groot of klein – in de audiovisuele, film- of ICT-sector en zoek je naar een inspirerende werkplek met creatieve (sparring)partners en de modernste technische mogelijkheden? Dan ben je welkom in de Schiecentrale.

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De Schiecentrale ligt in het Lloydkwartier vlakbij het historische Delfshaven en op kwartiertje lopen van het centrum van Rotterdam. Het Park met de Euromast ligt naast de deur en de haven, het Multiplein en sportvelden voor de deur. Tram, Metro, A20, Airport Rotterdam, watertaxi ‘om de hoek’.

Voorzieningen: representatieve entree, ontruimingsinstallatie, brandslanghaspels, toiletgroepen, pantry, liften, elektra aansluitingen, plafondgoten, TL verlichtingsarmaturen

Bestemming: Gemengd, kantoorruimte

Huurprijs: € 100 per m2

Koopprijs: N.v.t.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: